Katalógus Árlista Hírlevél Kapcsolat Laptérkép
Személyi és munkabiztonsági gázmonitorok
A személyi biztonsági gázérzékelők a veszélyes területen munkát végzők védelmét szolgálják a robbanásveszélyes, illetve mérgező gázoktól vagy az oxigénhiánytól. A műszerek nemcsak riasztanak (fény, hang és rezgés), de különféle részleteséggel rögzítik is a történteket, lehetővé téve az esetleges események rekonstrukcióját. Termékkínálatunk a legegyszerűbb „eldobható” személyi érzékelőktől a speciális periméter (határterület) ellenőrző rendszerekig terjed, lehetővé téve szinte minden potenciális gázveszély ellenőrzését a legkülönfélébb körülmények között. A Stieber Levegőtisztaság-védelem termékei mellé teljes körű szolgáltatást biztosít vevőinek: szakszerviz, akkreditált kalibráló laboratórium, oktatás, szaktanácsadás.
Cégünk az Industrial Scientific – Oldham személyi gázérzékelőinek képviselete és márkaszervize. A forgalmazott termékek itt megtalálható felsorolása nem teljes, kérjük, lépjen kapcsolatba cégünkel, ha valamilyen különleges igénye van. A műszerekhez tartozó lehetséges kiegészítők (szivattyúk, különféle hordtáskák, kalibráló és adatkiolvasó eszközök) és opciók kapcsán kérjük keressen bennünket.
Egy gázfajtát érzékelő műszerek
GasBadge® Plus egycsatornás gázmonitor GasBadge® Pro egycsatornás gázmonitor EX 2000 éghetőgáz monitor család
Több gázfajtát érzékelő műszerek
M40 többcsatornás gázmonitor MX6 iBridTM többcsatornás gázmonitor BM 25 többcsatornás területellenőrző műszer MX 2100 többcsatornás gázmonitor
Saját gyártmányok
GSZM 01 – gázszivárgás ellenőrzésére SZIMAT 1 CO – szén-monoxid mérésére
Kapcsolódó termékeink:
Telepített gázérzékelő rendszerek Gázszivárgás kereső műszerek Környezeti (immissziós) gázelemzők